Páginas

dilluns, 27 de gener de 2014

Huan & Hydra

El dissabte 8 de febrer,  a les 19:00h., comparteixo escenari amb Huan (Víctor Hurtado) a L'Antic Forn de Vallcarca. Serà la nostra segona confluència improvisatoria. La primera ocasió fou en l'Impronit de novembre 2012 organitzada per Gràcia Territori Sonor. Us hi esperem!HUAN

Huan es tracta de l’alter ego de Víctor Hurtado, un multi-instrumentalista i productor, membre destacat de l’escena experimental barcelonesa en la qual participa amb múltiples projectes. Ànima creativa del grup de psicodèlia sorollista Qa’a, amb qui ha girat varies vegades per Europa, i que compta amb Hans Joachim Irmler (Faust), Steve Stapleton (Nurse With Wound) o Julian Cope (Head Heritage) entre els seus més ferms recolzadors. 

Amb el seu projecte de primitivisme industrializant Huan ha actuat en varios països, amb concerts destacats com al Centre de Creació Contemporània de Barcelona, Sónar Chicago, Terminal a Oakland o al Museu Etnològic de Barcelona i ha realizat nombroses col•laboracions, girant per Estats Units en un projecte conjunt amb Les Aus i com a col•laborador esporàdic amb Nurse With Wound amb qui ha tocat en directe com a membre en el Primavera Sound 2013. També ha treballat en l’àmit de l’art sonor rebent una mención especial Franco G. Maffina per la composició més original en el premi internacional d’art sonor Luigi Russolo 2011.

El passat novembre 2013 va veure la llum el primer fruït de la seva col•laboració amb Jochen Arbeit (Einstürzende Neubauten/ Die Haut), un EP d’edició limitada homònim editat per Màgia Roja.

Enllaços d’interès: 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada