Páginas

diumenge, 10 de juny de 2018

Adrià Bofarull/Mauri Edo encontres en l'espai temps 17/05/18 seu GTS


Del web de Gràcia Territori Sonor:
 https://lemfestival.wordpress.com/2018/06/10/contracultura/


Adrià Bofarull i Mauri Edo (Subespai) van protagonitzar el 17 de maig un concert que feia honor al cicle dels Encontres en l’Espai-Temps: No havien tocat mai junts, de fet no es coneixien. El resultat va ser una sessió d’improvisació cent per cent exploratòria, fent honor a les seves trajectòries personals. La música convidava a la introspecció i a deixar-se endur, Un veritable viatge electrònic que ens va deixar a tots amb un estat d’ànim totalment diferent al que teníem quan vam arribar (Comentari d’un espectador).
Adrià Bofarull y Mauri Edo (Subespai) protagonizaron el 17 de mayo un concierto que hacía honor al ciclo de los Encuentros en el Espacio-Tiempo: No habían tocado nunca juntos, de hecho no se conocían. El resultado fue una sesión de improvisación cien por ciento exploratoria, haciendo honor a sus trayectorias personales. La música invitaba a la introspección y a dejarse llevar, Un verdadero viaje electrónico que nos dejó a todos con un estado de ánimo totalmente diferente al que teníamos cuando llegamos (Comentario de un espectador).
Adrià Bofarull and Mauri Edo (Subespai) on May the 17th performed a concert that honored the Encounters in the Space-Time cycle: They had never played together before, in fact they didn’t even know each other. The result was a hundred percent exploratory improvisation session, honoring their own personal trajectories. The music invited introspection and letting go, A real electronic trip that left us all with a totally different mood than the one we had when we arrived (Comment from a viewer).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada