Páginas

dissabte, 6 de juliol de 2019

ANTITERRA


click cover pic to listen/download

Prenent com a punt de partida l’estética i les tècniques sovint asociades a la pràctica de l’improvisació lliure, Antiterra s’endinsen en un camí incert on l’instant modula cada pas que s’esdevé. Enregistrat curosament per Víctor Teller, Live at Màgia Roja recull el concert  en el carismàtic local de Gràcia del trio format per Jaime L.Pantaleón, Oriol Roca i Adrià Bofarull, tres músics exploradors de llarg recorregut que junts, invoquen mons vibrants, elèctrics i primitius.

Tant com a lider amb el seu propi trio, en solitari o com a acompanyant en múltiples projectes, la impecable trajectória d’Oriol Roca ha portat per tot el territori Europeu la seva melòdica, intuitiva aproximació a la música improvisada. 
Debutà com a líder i compositor amb el disc “Mar” (el Negocito records 2017)  una grabació d’alta intensitat emocional, a vegades serena i altres volcànica, sempre amb el nord possat a la melodia, acompanyat de Giovanni di Domenico al piano i Manolo Cabras al contrabaix. 

Jaime L.Pantaleón porta una pila d’anys al front de mil i un projectes sempre caracteritzats per la seva búsqueda constant en els marges estétics més inquiets del Post rock, la electrònica, el metall i la improvisació. Part substancial dels pioners 12twelve, actualment compagina la seva tasca a Gambardella i Rebuig, amb una faceta més electrónica amb la que ha editat recentment “E.N.T.E.” (Long Live Records 2018).


Adrià Bofarull músic electroacústic, a diseminat el seu mon sonor en múltiples edicións; sovint amb un petit rerefons conceptual des d’on desplega el seu fluxe sonor. En els últims anys ha centrat la seva activitat en el fet improvisatori compartint escenari i projectes amb bona part dels músics de l’escena barcelonina. La seva darrera publicació  és “Secret Event Transcription” (Auriculab 2018).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada