Páginas

diumenge, 15 de maig del 2022

Centenari Hazard Records


Centenari Hazard Records amb Capriccio Nelfango

Presentació de Capriccio Nelfango
20 de maig a les 20h
Entrada gratuïta 
Reserves al nostre web

Hazard Records, un dels netlabels més antic que segueixen en actiu (va començar en 1999), va aconseguir la seva referència número 100 en 2020 i ho celebra amb una edició limitada en vinil d’aquest àlbum.

La referència que fa el centenar d’edicions d’aquest segell és una peça ben especial, un vinil transparent de tres cares, com un missatge secret reservat pels valents que aixequin l’agulla i la col·loquin un altre cop al final de la cara B.

Totes les referències de Hazard Rècords (inclosa aquesta) són de Domini Públic i es poden descarregar gratuïtament a Internet Archive. Per això no tindria molt sentit vendre un LP, i per això aquest disc no està a la venda, almenys no de les formes habituals: no es troba en botigues, i no es pot comprar en línia. No obstant això, totes les persones estan convidades a col·laborar en l’edició d’aquest disc, com una espècie de micromecenatge invers, i podrà adquirir la seva còpia al Convent.

CAPRICIO NELFANGO va ser gravat a Molins de Rei durant els mesos anteriors a la pandèmia per Pancho Balada, Jesús de la Torre, Joan Ollé, Juanjo Lopez, Adrià Bofarull i Anki Tòner (és a dir Sterorent, l’Adri i l’Anki).

Es podria descriure com improvisació postproduïda. La versió digital de l’àlbum es pot descarregar gratuïtament aquí: https://archive.org/details/hr100

hazardrecords.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada