Páginas

dissabte, 12 de maig del 2012

dia2, líquens,aigues i gorgs

  Dues incursions exploratòries pels voltants de Cal Sala, ens han ofert avui múltiples troballes. Inesperades algunes, com el rescat d'un bè atrapat en una tanca. Bona obra del dia que ens ha fet sentir lliures per fer el mal durant la resta de la jornada.
  Per la tarda, sota un cel tenyit de núvols negres, hem visitat uns gorgs que el mestre Girbén havia descobert a través d'una aplicació de la xarxa: Visir 3. Efectivament, quan hem arribat els gorgs eren allà esperant-nos, gairebé verges, immutables. La riquesa d'aquest entorn es manifesta allà on miris i nosaltres mirém molt. Els líquens abunden en  els gorgs, en les seves rocalles riberenques, híbrids de fongs i algues,    cinquè regne gairebé, segons Girbén.
  La sesió d'aquesta nit a l'observatori prometia molt, però a hores d'ara tot apunta a que tindrem tempestes, si la cosa no canvia serà un vespre casolà.
  Jo continuo provant d'assimilar el que m'envolta, amb les meves eines: gravadores, foto...he començat també alguna temptativa compositiva en l'estudi, poc a poc vaig agafant el pols a aquests materials diàfans que ofereix l'entorn. Procuro concentrar-me en els detalls doncs la vastitud del que ens envolta aquí dona a tot l'aparença de l'inabarcable. Captar l'inabarcable des de les coses petites. Aquest podría ser un bon proposi't aquí.